Snel online

Een webshop in 3 stappen

Stap 1

Website ontwerp

Het ontwerpen van uw website is de 1e stap in het ontwikkelproces.

Voor elke webshop leveren wij een compleet ontwerp volgens uw wensen en huisstijl. De ontwerp fase is de meest tijdrovende fase van de ontwikkeling van een webshop. Om de ontwikkeltijd te beperken verzoeken wij eerst om enkele voorbeeld websites van internet door te geven waarvan de stijl en uitstraling u aanspreekt. Zodoende hebben wij een goede indicatie van de stijl die uw website dient te krijgen. Immers, onder de term ‘een moderne website’ kan op vele manieren uitleg gegeven worden. Door deze werkwijze wordt dit voorkomen en het ontwikkelproces versneld.

Responsive website

Standaard ontwerpen wij uw website op basis van ‘responsive’ webdesign. Dat betekent dat uw website voor een goede leesbaarheid automatisch meeschaalt voor gebruik op een tablet op mobiele telefoon. Hierbij zal de look & feel van uw website zowel op desktop, tablet als mobiele telefoon identiek zijn.

Volgen van de voortgang
U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u via internet kunt inloggen op de ontwikkelomgeving van uw website. Hier kunt u direct de door ons ontworpen versies van uw website/webshop bekijken en de aanpassingen aan het ontwerp volgen en beoordelen.
Er is een forumgedeelte waarin u commentaar en opmerkingen kunt geven m.b.t. het ontwerp en de aanpassingen. Tevens is er een upload mogelijkheid om uw logo en afbeeldingen door te sturen.
Iedere aanpassing die wij doorvoeren kunt u bekijken en beoordelen via uw eigen ontwikkelomgeving. Vaak werken we hierbij met meerdere versies, zodat u direct een keuze kunt maken tussen verschillende oplossingen (bv. in kleurgebruik).

Door het gebruik van deze ontwikkelomgeving zijn alle afspraken en specificaties m.b.t. uw website in 1 overzicht beschikbaar. Dit bespaart u en ons veel onnodig tijd in het zoeken tussen diverse e-mails.

Wij starten altijd met het ontwerp van de homepage aangezien dit doorgaans ook de stijl en uitstraling van de rest van de website zal zijn. Nadat het ontwerp van de homepage door u akkoord is bevonden starten we met het ontwerpen van de vervolg pagina’s.

Nadat u akkoord bent met het gehele ontwerp volgt stap 2 van het ontwikkel proces: de technische realisatie.

Prijzen

Kosten website ontwerp

De eenmalige kosten voor het maatwerk website ontwerp is niet inbegrepen in het Internet 1-2-3 abonnement. Deze eenmalige kosten zijn afhankelijk van uw wensen t.a.v. het ontwerp.

Wij hebben tevens standaard ontwerpen waarmee u kosten bespaard op het ontwerp.

Daarnaast is het mogelijk dat u zelf een ontwerp (bijvoorbeeld gemaakt door een extern ontwerpbureau) aanlevert.

Informeer naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.