Wat

Internet 1-2-3

Internet 1-2-3 is een Software as a Service (Saas) oplossing. Internet 1-2-3 is geheel door ons zelf ontwikkeld waarbij het gebruiksgemak en functionaliteit voorop staan.

Via een full-serviceabonnement verkrijgt u toegang tot uw webshop. Dat betekent dat hosting, technisch beheer, support e.d. zitten inbegrepen. Zo zorgen wij dat alle beveiligingsupdates geinstalleerd worden op de server voor uw website en zorgen dat deze 24*7 beschikbaar is.
Ook verzorgen wij alle instellingen voor uw webshop, aangezien deze doorgaans meer technische kennis vereisen. Wij koppelen alle gewenste betaalmethodes (zoals iDEAL), verzendmethodes met uw webshop en stellen deze in.

Via het Internet 1-2-3 Content Management Systeem (CMS) kunt u de inhoud van uw webshop geheel zelfstandig zonder technische kennis beheren. Doordat wij alle instellingen beheren, heeft u enkel toegang tot de noodzakelijke beheerfunctionaliteiten: aanmaken van pagina’s, producten, teksten en afbeeldingen. Daarnaast kunt u snel een eenvoudig kortingscodes, voorraad en orders beheren.

Het ontwerp van uw website leveren wij geheel als maatwerk op. Dat betekent dat de gehele website volgens uw huisstijl en wensen op maat ontwikkeld wordt. Elke website leveren wij responsive op, wat betekent dat de website geschikt is voor desktop, tablet en mobiele telefoon.

Al onze websites worden op onze eigen servers geplaatst, zodat wij bij problemen niet afhankelijk zijn van derden en direct het probleem kunnen oplossen. Op deze wijze kunnen wij de hoge beschikbaarheid van uw website garanderen.

Snel online

Een webshop in 3 stappen

Met Internet 1-2-3 heeft u in 3 stappen een complete professionele webshop.

Professionele webshop

Oplossingen

Internet 1-2-3 is een Saas oplossing. Naast Internet 1-2-3 leveren wij ook webshops ontwikkeld in WordPress (WooCommerce). WordPress is Open Source software, in tegenstelling tot SaaS wordt u daarbij eigenaar van de webshop.

Laat ons adviseren welke oplossing het best geschikt is. Hieronder een kort overzicht in de verschillen tussen een Internet 1-2-3 webshop en een WordPress webshop.

WordPress / WooCommerce

Open Source software

WordPress / WooCommerce is open source software. Dit betekent dat de software gratis voor eenieder beschikbaar is. Je wordt derhalve volledig eigenaar van je webshop. Tevens ben je vrij in de keuze waar je je webshop wilt laten hosten. Laat je website ook bij ons hosten en profiteer van vele voordelen!

Geen abonnementskosten: eenmalig bedrag

Voor de ontwikkeling van je webshop betaal je een eenmalig bedrag. Dit betreft de kosten voor het webdesign, inrichting- en installatiekosten. De inhoud van je webshop (teksten, producten, afbeeldingen) kan je geheel zelfstandig via WordPress beheren. Bij oplevering van je webshop krijg je een uitgebreide (telefonische) instructie.
Let op: voor het hosten en eventueel (technisch) onderhoud van je website zijn ook (maandelijkse) kosten aan verbonden!

Vrije keuze in hosting

Nadat je webshop ontwikkeld is, dient deze op een server geplaatst te worden (hosting). Je bent zelf vrij in de keuze van je hostingprovider.
Hier zijn (maandelijkse) kosten aan verbonden.

Webshop onderhoud & support

Omdat WordPress Open Source software is, vergt dit veel onderhoud m.b.t. beveiliging en snelheid van je website. Indien je voldoende kennis hebt kan je dit zelf uitvoeren. Zo dienen beveiligingsupdates geinstalleerd te worden. Tevens dient voor de snelheid van je website diverse onderhoudsacties uitgevoerd te worden en dient je website goed beveiligd te worden tegen indringers van buitenaf.

Schaalbaar: veel functionaliteiten beschikbaar

Voor WordPress zijn er honderdduizenden plug-ins beschikbaar die de functionaliteit van je website uitbreiden. Deze plug-ins zijn deels gratis of kunnen tegen jaarlijkse of eenmalige kosten aangekocht worden.

Voor maximaal 5000 - 10.000 producten

Een WordPress webshop (WooCommerce) is uitermate geschikt voor maximaal 5000 tot 10.000 producten (afhankelijk van totaal gebruikte functionaliteiten / plug-ins e.d.).

Internet 1-2-3

Software as a Service (SaaS)

Internet 1-2-3 is Software as a Service. Dit betekent je gebruik mag maken van de software. Hierbij is onderhoud, hosting en licenties inbegrepen. Clickdreams is eigenaar van de software en daarmee ook van je website.

Maandelijkse abonnementskosten

Voor de ontwikkeling van je webshop betaal je een eenmalig bedrag. Dit betreft de kosten voor het webdesign en inrichtingkosten. Daarnaast betaal je via een jaarabonnement een maandelijks bedrag voor gebruik van de website, support en hosting. De inhoud van je webshop (teksten, producten, afbeeldingen) kan je geheel zelfstandig via het Internet 1-2-3 CMS beheren. Bij oplevering van je webshop krijg je een uitgebreide (telefonische) instructie. Naast de maandelijkse abonnementskosten heb je geen overige kosten.

Hosting inbegrepen

Hosting is inbegrepen in het abonnement. Het is niet mogelijk je webshop elders te laten hosten.

Webshop onderhoud & support inbegrepen

Internet 1-2-3 is Software a a Service (SaaS). Naast de hosting is ook het onderhoud en support inbgerepen. Wij dragen zorg voor de update van alle (beveiligings)updates en zorgen dat je webshop beveiligd is tegen indringers van buitenaf.

Schaalbaar: extra functionaliteiten beschikbaar

Je kan de functionaliteiten uitbreiden met aanvullende modules, zoals koppelingen met vergelijkingswebsites. Doordat Internet 1-2-3 volledig door ons zelf ontwikkeld is kunnen we snel maatwerk modules ontwikkelen die de gewenste functionaliteit specifiek voor je webshop uitbreidt.

Voor maximaal 100.000 producten

Een Internet 1-2-3 webshop is geschikt tot 100.000 producten, maar ook kleinere webshops met een beperkt aantal producten werken perfect met Internet 1-2-3.