Inbegrepen

Betaalmethodes

Afhankelijk van het afgesloten  abonnement en keuze van Payment Service Provider kunnen onderstaande betaalmethodes aangeboden worden op uw webshop

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw online aankopen veilig afrekenen binnen de vertrouwde omgeving van internet bankieren.

Creditcard

Creditcards zijn in het bijzonder geschikt voor grotere transacties (boven de 10 Euro) en onmisbaar voor internationaal opererende webwinkels. Alle gerenomeerde CreditCards zoals Visa, MasterCard en American Exporess worden hierbij geaccepteerd.

PayPal

Met PayPal kunnen uw klanten hun aankopen direct betalen. PayPal biedt kopers veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Zij accepteert verschillende munteenheden (EUR, USD, AUD, CAD, GBP). Tevens biedt PayPal de mogelijkheid tot betaling per CreditCard.

Handmatige overschrijving

De consument maakt zelf het geld over via bijvoorbeeld internetbankieren. Per e-mail zal de consument op de hoogte worden gesteld van het rekeningnummer, naam begunstigde en uiteraard van het over te maken bedrag. Groot voordeel voor u is dat een overboeking, net als iDEAL, een gegarandeerde betaling is. De consument kan zijn/ haar geld dus niet storneren. Daarnaast is het mogelijk om buitenlandse overboekingen te accepteren, hiermee biedt u dus meteen een internationaal betaalmiddel aan. De handmatige overschrijving kan zonder overeenkomst met een Payment Provider aangeboden worden.

Rembours

Bij deze betaalmethode betaalt de klant de kosten van het pakket aan de deur bij de postbezorger. De klant heeft dan altijd de garantie dat hij/zij zijn pakket zal ontvangen. Ook voor klanten die liever niet via internet willen betalen kan dit een optie zijn. Rembours kan zonder overeenkomst met een Payment Provider aangeboden worden.

Eenmalige machtiging

Met behulp van deze machtiging kunnen uw klanten betalen door middel van het opgeven van hun banknummer en de naam van de rekeninghouder. Uw website ontvangt hier na goedkeuring van de machtiging automatisch bericht over.

AfterPay

Via AfterPay kunnen uw klanten achteraf via een acceptgiro (per post of per e-mail) of via automatische incasso betalen. Een zeer klantvriendelijke betalingsmethode, bovendien bent u met Afterpay verzekert dat u altijd uw geld als webwinkelier krijgt, het risico ligt bij Afterpay.

Klarna

Met Klarna betalen uw klanten achteraf middels een factuur. Uw klant ontvangt altijd uw producten voordat deze betaald worden. Uw klant hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet aankomen. Het is eenvoudig, praktisch en zonder risico. Klarna neemt de volledige afhandeling van het factureringsproces en het risico van u over.

Bancontact / MisterCash

Bancontact / Mister Cash is een veelgebruikte betaalmethode in België, waarbij uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving op een veilige en snelle manier kunnen betalen (vergelijkbaar met iDEAL).

Sofort Banking

Sofort Banking (voorheen Direct eBanking) is een variant op betalen per bank. Met deze methode betalen zij direct via een eigen vertrouwde bankomgeving (vergelijkbaar met iDEAL). Sofort Banking is een veelgebruikte betaalmethode in Duitsland en is ook beschikbaar in o.a België, Nederland en Engeland.

GiroPay

In Duitsland wordt veel gebruik gemaakt van de betaalmethode Giropay. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunnen uw klanten direct online betalen (vergelijjkbaar met iDEAL).