extra webshops

Light shops

U kunt uw webshop uitbreiden met light shops. Dat zijn extra webshops waarin u bijvoorbeeld een specifiek deel van uw producten aanbiedt of in een andere taal. Een lightshop deelt dezelfde functionaliteit en ontwerp van de hoofdwebshop.

Elke keer als u de productlijst in uw hoofdshop wijzigt, worden de producten in uw light shops bijgewerkt. Prijs- en voorraadgegevens die u in uw hoofdshop wijzigt, worden dus automatisch aangepast. Bestellingen die geplaatst worden in de light shops komen terecht in uw hoofdwebshop. U kunt ook exclusieve acties voor uw light shops instellen, of andere betaalmethoden aanbieden.

Bijvoorbeeld: u bent eigenaar van schoenen.nl. Dan kunt u daarnaast sandalen.nl en gympies.nl aanbieden. Dat zijn light shops met een eigen URL, doelgroep en bestelproces. Specialisatie en een eigen domeinnaam leveren betere resultaten op bij de zoekmachines. Gunstig voor uw zoekmachine optimalisatie dus. Hierdoor hoeft u minder te investeren in Google Adwords, terwijl uw omzet stijgt. Al uw producten beheert u eenmalig, u heeft derhalve extra webshops tegen een geringe meerprijs zonder dat dit extra inspanning met zich meebrengt.

De meerprijs voor een lightshop bedraagt € 9,00 per maand en €  295,- eenmalige installatiekosten (inrichting webshop/CMS, verzendkosten, betaalmethodes e.d.). Hierbij wordt hetzelfde ontwerp en functionaliteiten van de hoofdwebshop gebruikt. Voor de lightshops is het mogelijk andere betaalmethodes, verzendkosten in vergelijking met de hoofdshop aan te bieden.

Indien u voor de lightshop een afzonderlijk ontwerp wenst is dat ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.