Snel online

Een webshop in 3 stappen

Stap 3

Content beheer

Het content beheer is de laatste stap in de realisatie van uw website.

Na oplevering van uw webshop krijgt u toegang tot het Content Management Systeem (CMS) van uw website.

Met het Internet 1-2-3 CMS kunt u zelf de inhoud van uw webshop bepalen. U kunt onbeperkt nieuwe pagina’s aanmaken en u bepaalt daarbij waar deze pagina precies in het navigatiemenu van uw website geplaatst wordt. Op deze wijze bepaalt u de navigatiestructuur van uw website. 
Dit alles kunt u zeer eenvoudig zonder enige programmeerkennis uitvoeren. Het enige wat u invult is de naam van de pagina zoals deze in het (sub)menu verschijnt. U klikt op opslaan en het CMS genereert automatisch de juiste code en plaatst de pagina op de juiste positie in uw website.

Voor een webshop kunt u ook geheel via ons CMS alle productgegevens en productafbeeldingen invoeren. Ook hier kunt u zelf de productcategorieen bepalen.

Inhoud aanpassen

De inhoud van de pagina’s kunt u zelf wijzigen d.m.v. een gebruiksvriendelijke editor. Deze editor lijkt veel op Word en biedt u allerlei functies om uw teksten goed op te maken. Zo kunt u uw teksten vet of cursief maken en een andere kleur geven. Tevens kunt u afbeeldingen invoegen en links naar andere pagina’s maken. 
Op deze wijze kunt u zelf uw website actueel houden, zonder daar dure deskundige hulp voor in te schakelen. En komt u ergens niet uit? Geen probleem, het CMS bevat een goede helpfunctie en tijdens kantooruren kunt u ons altijd telefonisch bereiken voor support (support is inbegrepen in al onze website en webshop abonnementen).

Website publiceren op internet

Nadat u gereed bent met het invullen van alle pagina’s, teksten en/of producten kunt u uw webshop d.m.v. een druk op een button publiceren op internet. Hiermee wordt uw webshop direct voor eenieder zichtbaar op internet.