Inbegrepen

Verzend-methodes

In uw webshop zijn diverse standaard verzendmethoden geïntegreerd:

 • Standaard brief.
  Een brief is een zending die niet zwaarder is dan 2kg en niet groter dan 38cm x 26,5cm x 3,2cm. PostNL bezorgt 6 dagen in de week al uw brieven en buspakjes door heel Nederland. 
 • Standaard pakket.
  Zendingen die niet in aanmerking komen om als brief verstuurd te worden kunnen als pakket verstuurd worden.

  Uw webshop kan afhankelijk van gewicht en afmetingen automatisch bepalen of een order als briefpost of als pakketpost verzonden dient te worden en berekent hierbij automatisch de verzendkosten.

 • Aangetekend pakket.
  Het is mogelijk bovenstaande dienst uit te breiden met aangetekend verzenden, hierdoor heeft u extra zekerheid. 
 • Rembours
  Bij deze verzendmethode betaalt de klant de kosten van het pakket aan de deur bij de postbezorger. De klant heeft dan altijd de garantie dat hij/zij zijn pakket zal ontvangen. Ook voor klanten die liever niet via internet willen betalen kan dit een optie zijn.
 • PakjeGemak
  Met deze verzendmethode kan de klant zelf een locatie kiezen waar hij/zij het pakketje kan afhalen, het is dus niet meer nodig om thuis te blijven. Hiermee biedt u extra service aan uw klanten. 

Afhandelen verzendingen

Voor het afhandelen van de verzendingen zijn er een aantal mogelijkheden.

 • Online Verzendservice
  Deze optie is interessant voor shops tot 2500 verzendingen per jaar. Hiermee kunt u direct uw verzendingen klaar maken en voorzien van labels. Er is een koppeling via het orderbeheer en de online verzendservice van PostNL. 
 • Parcelware
  Deze optie is interessant voor webwinkels met meer dan 2500 zendingen per jaar. Hiervoor heeft u het programma Parcelware nodig

Maatwerk verzendkosten

Heeft u specifieke wensen t.a.v. verzendmethodes of berekenen van de verzendkosten? Wij kunnen deze als maatwerk module voor u ontwikkelen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw online aankopen veilig afrekenen binnen de vertrouwde omgeving van internet bankieren. Voor het Start-up webshop abonnement is iDEAL enkel mogelijk via de payment providers Sisow, Rabobank, ING, ABNAMRO, Mollie en Pay.nl.

Creditcard

Creditcards zijn in het bijzonder geschikt voor grotere transacties (boven de 10 Euro) en onmisbaar voor internationaal opererende webwinkels. Alle gerenomeerde CreditCards zoals Visa, MasterCard en American Exporess worden hierbij geaccepteerd. Voor het Start-up webshop abonnement is het aanbieden van betaling via Creditcard enkel mogelijk via de payment provider PayPal.

PayPal

Met PayPal kunnen uw klanten hun aankopen direct betalen. PayPal biedt kopers veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Zij accepteert verschillende munteenheden (EUR, USD, AUD, CAD, GBP). Tevens biedt PayPal de mogelijkheid tot betaling per CreditCard.

Handmatige overschrijving

De consument maakt zelf het geld over via bijvoorbeeld internetbankieren. Per e-mail zal de consument op de hoogte worden gesteld van het rekeningnummer, naam begunstigde en uiteraard van het over te maken bedrag. Groot voordeel voor u is dat een overboeking, net als iDEAL, een gegarandeerde betaling is. De consument kan zijn/ haar geld dus niet storneren. Daarnaast is het mogelijk om buitenlandse overboekingen te accepteren, hiermee biedt u dus meteen een internationaal betaalmiddel aan. De handmatige overschrijving kan zonder overeenkomst met een Payment Provider aangeboden worden.

Rembours

Bij deze betaalmethode betaalt de klant de kosten van het pakket aan de deur bij de postbezorger. De klant heeft dan altijd de garantie dat hij/zij zijn pakket zal ontvangen. Ook voor klanten die liever niet via internet willen betalen kan dit een optie zijn. Rembours kan zonder overeenkomst met een Payment Provider aangeboden worden.

Eenmalige machtiging

Met behulp van deze machtiging kunnen uw klanten betalen door middel van het opgeven van hun banknummer en de naam van de rekeninghouder. Uw website ontvangt hier na goedkeuring van de machtiging automatisch bericht over. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

AfterPay

Via AfterPay kunnen uw klanten achteraf via een acceptgiro (per post of per e-mail) of via automatische incasso betalen. Een zeer klantvriendelijke betalingsmethode, bovendien bent u met Afterpay verzekert dat u altijd uw geld als webwinkelier krijgt, het risico ligt bij Afterpay. AfterPay wordt enkel aangeboden via de Payment Provider AfterPay. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

Klarna Account

Met Klarna Account kan uw klant gespreid betalen. Alle aankopen worden verzameld op één maandelijkse factuur. Uw klant hoeft maandelijks maar één betaling te doen. Klarna neemt de volledige afhandeling van het factureringsproces en het risico van u over. Klarna Factuur wordt enkel aangeboden via de payment provider Klarna. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

Klarna Factuur

Met Klarna Factuur betalen uw klanten achteraf middels een factuur. Uw klant ontvangt altijd uw producten voordat deze betaald worden. Uw klant hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet aankomen. Het is eenvoudig, praktisch en zonder risico. Klarna neemt de volledige afhandeling van het factureringsproces en het risico van u over. Klarna Factuur wordt enkel aangeboden via de payment provider Klarna. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

Bancontact / MisterCash

Bancontact / Mister Cash is een veelgebruikte betaalmethode in België, waarbij uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving op een veilige en snelle manier kunnen betalen (vergelijkbaar met iDEAL).

Sofort Banking

Sofort Banking (voorheen Direct eBanking) is een variant op betalen per bank. Met deze methode betalen zij direct via een eigen vertrouwde bankomgeving (vergelijkbaar met iDEAL). Sofort Banking is een veelgebruikte betaalmethode in Duitsland en is ook beschikbaar in o.a België, Nederland en Engeland. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

Sisow E-bill (digitale acceptgiro)

Met Sisow ebill wordt per e-mail achteraf de factuur met daarin een directe link naar een online betaalsysteem verstuurd. Met enkele muisklikken kan uw klant het openstaande bedrag veilig aan u overboeken via zijn/haar eigen bank. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

GiroPay

In Duitsland wordt veel gebruik gemaakt van de betaalmethode Giropay. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunnen uw klanten direct online betalen (vergelijjkbaar met iDEAL).

Webshop giftcard

De Webshop Giftcard is een online cadeaukaart. Via het tegoed op deze kaart rekenen uw klanten direct online af. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.