Koppeling

Boekhouding

Uw webwinkel kan gekoppeld worden met diverse boekhoudkundige systemen. Zo kan uw webwinkel gekoppeld worden met uw administratiepakket, zodat uw orders direct verwerkt kunnen worden.

Uw webwinkel kan direct aangesloten worden op onderstaande systemen. Tevens bestaan er mogelijkheden om uw webwinkel met uw back-office te koppelen.

Let op: Onderstaande koppelingen zijn door externe derde partijen ontwikkeld. In veel gevallen dient u bij deze externe partijen een abonnement af te sluiten of de desbetreffende software aan te schaffen. Wij kunnen u adviseren in de juiste keuze en de koppeling instellen. De ondersteuning en beheer van deze koppelingen ligt bij de externe partij.
Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Snelstart

Uw webwinkel kan gekoppeld worden met het boekhoudprogramma van Snelstart. De orders kunnen niet rechtstreeks geimporteerd worden in Snelstart, maar verloopt via een ander programma.

Reeleezee

Met de koppeling tussen uw webwinkel en het boekhoudprogramma Reeleezee worden uw orders automatisch opgenomen in Reeleezee. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.

Asperion

Uw orders worden automatisch doorgegeven aan het online boekhoudpakket Asperion. Beschikbaar vanaf het Professional webshop abonnement.