• Inloggen
  • Mijn Clickdreams Via Mijn Clickdreams kunt u uw gegevens wijzigen, uw producten/abonnementen beheren en uw domein/mail instellingen beheren.

  • CMS website Hier kunt u inloggen op het CMS van uw website zodat u de inhoud van uw website kunt beheren.

  • Webmail Hier kunt u inloggen op uw mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

  • Outlook Web App (Hosted Exchange) Hier kunt u inloggen op uw hosted exchange mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

 • Helpdesk

Home » Privacy Policy

Clickdreams Internet Solutions respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Clickdreams Internet Solutions zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Clickdreams Internet Solutions gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we enkele gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Hieronder wordt onder meer verstaan uw naam, adres- en betaalgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.
 • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

 

Clickdreams Internet Solutions verkoopt uw gegevens niet
Clickdreams Internet Solutions zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.